UA-84951234-1


De familiemediator & stiefplan-coach: Willeke de Boer

Welkom op de site van Zonder Ruzie, mijn naam is Willeke de Boer. 

Ik ben afgestudeerd als fiscaal econoom aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ik ben getrouwd en heb drie schoolgaande kinderen.

Als fiscalist kreeg ik na verloop van tijd te weinig voldoening uit mijn werk. Na jaren fulltime voor onze drie kinderen te hebben gezorgd, heb ik de stap genomen om het roer om te gooien. Inmiddels heb ik de opleiding familie mediation met succes afgerond en ben ik officieel geregistreerd als MfN registermediator. Daarnaast ben ik ook gecertificeerd Stiefplan-coach.

Mijn huidige levenservaring, fiscale achtergrond en mediationopleiding in combinatie met mijn opleiding tot Stiefplan-coach, zijn een goede mix om (ex)partners van samengestelde gezinnen bij te staan bij het oplossen van hun conflicten. Als MFn gecertificeerd familie mediator treed ik op als een neutrale, onpartijdige gesprekspartner. Door zaken te verhelderen en communicatie te verbeteren, ontstaat ruimte voor het zoeken naar een duurzame  oplossing die acceptabel is voor alle partijen. Als Stiefplan-coach kan ik daarbij aangeven wat belangrijk is voor het samengestelde gezin.

Meer over mijn achtergrond vind je op: http://www.linkedin.com/in/WillekedeBoerZonderRuzie


 Aanbeveling van Jacqueline van der Vorm, docente School voor Mediation:

"Ik heb Willeke op de opleiding tot familiemediator les gegeven over de financiele en fiscale zaken die bij een familie mediation komen kijken. Hierbij was Willeke haar fiscale achtergrond een enorm voordeel; zaken als vermogensverdeling bij scheiding of afwikkeling van nalatenschappen pikte zij heel snel op en zij kon hier goed in schakelen. Anderzijds was Willeke in de mediation gesprekken ook zeer sterk. Op het eerste gezicht komt zij wellicht wat stil over, maar zij verrast je vervolgens door steeds exact de vinger op de zere plek van een conflict te leggen. Ik beveel Willeke zonder twijfel van harte aan! "

Drs Jacqueline van der Vorm FFP RFEA  http://http://www.vandervormfp.nl/


Aanbeveling van Judith van der Klei, docente School voor Mediation:

" Tijdens de opleiding heb ik Willeke ervaren als iemand die rust uitstraalt en kennis van zaken heeft!"

Mr. G.J. (Judith) van der Klei  http://vdk-advocaat.nl


Buurtbemiddeling

Naast mediator en Stiefplan-coach ben ik vrijwilliger bij de Buurtbemiddeling Houten. De buurtbemiddelaars bemiddelen tussen buren die met elkaar in een lastige situatie zijn beland.  Meer info over Buurtbemiddeling in Houten is te vinden op: http://http://www.vanhoutenenco.nl/watwedoen.php?id=56